Dakdekker Ammerzoden

Heeft u een grote of kleine dakklus? Dakbedekking Van Eerd is van alle markten thuis. Wij zijn als dakdekker in Ammerzoden gespecialiseerd in reparatie, renovatie, vervanging en onderhoud van platte en hellende daken. Onze ervaren dakdekkers zijn VCA-gediplomeerd. Zij verzorgen een gratis dakinspectie en geven vakkundig advies. U kunt bij daklekkage of stormschade op onze spoedservice rekenen. Lees onze referenties en neem contact op voor uw specifieke dakwerkzaamheden.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Ammerzoden

Allerhande dakwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven

Dakbedekking Van Eerd heeft meer dan tien jaar ervaring in allerhande dakwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Ons werkgebied beslaat een straal van 75 km rond Den Bosch. Wij werken als dakdekker in Ammerzoden met de beste materialen om vakwerk af te leveren. U krijgt tien jaar garantie op al onze werkzaamheden. Ons dienstenpakket omvat:


De dakdekker in Ammerzoden maakt uw dak wind- en waterdicht

Dakbedekking Van Eerd maakt uw dak wind- en waterdicht met een nieuwe laag bitumen. Wij vervangen gescheurde of poreuze dakpannen of leggen een nieuw pannendak. Wilt u dakisolatie of de plaatsing van een lichtkoepel, dakraam of dakkapel? De dakdekker in Ammerzoden regelt het voor u. Net als vogelwering of schoorsteenkappen.
Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende, gratis offerte aanvragen? Neem contact op met de dakdekker in Ammerzoden. Wij komen graag bij u langs om de dakklus te bekijken en u een advies op maat te geven. Wij rekenen geen voorrijkosten. Het maakt de prijs van onze diensten nóg concurrerender.