Dakdekker in Den Bosch

Heeft u een grote of kleine klus aan uw dak? Dakbedekking Van Eerd is al ruim tien jaar gespecialiseerd in de aanleg, reparatie en onderhoud van platte en hellende daken. Onze VCA-gecertificeerde en ervaren dakdekker in Den Bosch komt op afspraak bij u langs of binnen 24 uur als er door daklekkage of stormschade een spoedreparatie noodzakelijk is. Zonder voorrijkosten! Wij verlenen onze diensten voor particulieren en bedrijven. Bekijk onze referenties en neem contact op met dé dakdekker in Den Bosch voor meer informatie.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

dakdekker den bosch

Specialist in bitumen daken en pannendaken

Een goed dak is van groot belang voor uw woning of bedrijf. Het houdt regen en kou buiten de deur en het zorgt dankzij de juiste materiaalkeuze en afwatering voor comfort en een mooie uitstraling. Dakbedekking Van Eerd is uw vakman voor vernieuwing of reparatie van uw bitumen dak, dat een gemiddelde levensduur van 20 tot 25 jaar heeft. Wij brengen een nieuwe laag bitumen aan of bouwen uw dak weer op vanaf de balklaag, eventueel in combinatie met dakisolatie of een lichtkoepel. Ook voor het vervangen van pannendaken bent u bij de dakdekker in Den Bosch aan het goede adres. U krijgt 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Dakdekker in Den Bosch: uw hulplijn bij daklekkage en stormschade

Uw dak krijgt door de wisselende weersomstandigheden heel wat te verduren. Het dak kan schuren of poreus worden. Laat een gratis dakinspectie uitvoeren door de dakdekker in Den Bosch. U voorkomt hiermee grote problemen én u krijgt inzicht in de staat van uw dak. Heeft u al last van daklekkage? Roep zo snel mogelijk de hulp van Dakbedekking Van Eerd in, om ernstige gevolgschade en hoge kosten af te wenden. Wij zijn ook uw deskundige partner bij een snel herstel van stormschade. Wij maken een helder rapport met foto’s, dat u bij uw verzekeraar kunt indienen.

 

Totaalpakket aan dakwerkzaamheden en toebehoren

Dakbedekking Van Eerd levert als dakdekker in Den Bosch een totaalpakket aan overige werkzaamheden, van zinkwerk dakgoten, kilgoten, regenpijpen en dakkappen tot loodwerk van schoorstenen, gevels, dakkapellen en dakopbouwen. Onze specialisten bekleden boeiboorden met hout, trespa, plasticol of keralit, ze verrichten voeg- en metselwerk van schoorstenen, ze brengen vogelwering en schoorsteenkappen aan en ze plaatsen daskramen en lichtkoepels. Neem contact op voor uw vragen of advies, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor onze veelzijdige dakwerkzaamheden binnen een straal van 75 km rond Den Bosch.