Dakdekker in Eindhoven

Een dakdekker in Eindhoven komt als geroepen als u last heeft van daklekkage of dakbeschadiging na een zware storm. Dakbedekking Van Eerd verzorgt een spoedservice bij reparaties die niet kunnen wachten. Of wilt u een nieuw bitumen dak of dakpannen voor uw woning of bedrijfspand? Wij zijn gespecialiseerd in vakkundig onderhoud, reparatie en aanleg van platte of hellende daken en toebehoren.

Onze dakdekkers zijn VCA-gediplomeerd en ze hebben meer dan tien jaar ervaring met uiteenlopende dakwerkzaamheden. U bent verzekerd van een kwalitatief uitstekende dienstverlening. Ervaar het zelf en neem contact op met dé dakdekker in Eindhoven voor meer informatie, advies of een vrijblijvende, gratis offerte.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Uw dak bestand tegen regen, hagel, sneeuw en kou

Dakbedekking Van Eerd zorgt er als erkende dakdekker in Eindhoven voor dat uw dak bestand blijft tegen regen, hagel, sneeuw en kou. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie, zodat u zeker weet dat uw dak niets mankeert. Door de wisselende weersomstandigheden kan het dak scheuren of poreus worden, met lekkage tot gevolg. Of heeft u al daklekkage? Wij laten u niet in de kou staan en verrichten binnen 24 uur een noodreparatie. Dit geldt ook voor het herstellen van stormschade. Aan de hand van een door ons opgemaakt rapport met begeleidende foto’s kunt u de schade bij uw verzekeraar indienen. In overleg wordt een afspraak gemaakt voor structureel herstel.

 

Dakdekker in Eindhoven geeft 10 jaar garantie

Dakbedekking Van Eerd geeft 10 jaar garantie op de werkzaamheden aan bitumen daken en pannendaken. Een bitumen dak wordt na vele jaren door slijtage dunner en er ontstaan scheurtjes in de naadverbindingen. Als dakdekker in Eindhoven brengen wij een nieuwe laag bitumen aan, zodat uw dak weer voor 20 tot 25 jaar waterdicht is. Bij hevige lekkage en verrot dakbeschot halen wij de oude bitumen dakbedekking weg en bouwen uw dak weer op vanaf de balklaag. Als u wilt, zorgen wij voor dakisolatie of een lichtkoepel. Heeft u een pannendak? Wij vervangen de panlatten en dakpannen bij verzakkingen of lekkage, dan wel voordat de pannen poreus of gescheurd zijn.

 

Bespaar hoge kosten van dakschade

Dakbedekking Van Eerd rekent geen voorrijkosten en bespaart u hoge kosten van dakschade. Wij verrichten alle overige werkzaamheden, zoals zinkwerk dakgoten, kilgoten, regenpijpen en dakkappen, loodwerk, boeiboorden bekleden, voeg- en metselwerk en meer. Neem contact op met uw vraag of verzoek over de gewenste dakwerkzaamheden. U krijgt snel antwoord van de dakdekker in Eindhoven.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dakdekker Eindhoven

Wij bieden dakbedekking in de volgende locaties aan:

Offerte aanvragen