Dakdekker Kerkdriel

Zoekt u een professionele en betaalbare dakdekker in Kerkdriel? Dakbedekking Van Eerd is al ruim tien jaar gespecialiseerd in dakrenovatie, dakonderhoud, dakreparatie en het plaatsen van een nieuw dak. Bent u bang voor daklekkage? Of hoort u ’s nachts rammelende dakpannen? Ook in deze gevallen is de dakdekker in Kerkdriel uw betrokken partner met de noodzakelijke herstelwerkzaamheden. Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers beschikken over de ervaring en het juiste gereedschap om elke dakklus te klaren. Ervaar het zelf. Bekijk de foto’s van onze werkzaamheden, lees onze referenties en neem contact op.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Kerkdriel

Bitumen op platte daken en dakpannen op hellende daken

Dakbedekking Van Eerd verricht grote en kleine klussen voor particulieren en bedrijven. Op platte daken wordt vaak een bitumen dakbedekking gelegd. Uw dak kan weer 20 tot 25 jaar mee. Is het dakbeschot door lekkage verrot? Dan bouwen wij als allround dakdekker in Kerkdriel uw dak vanaf de balklaag weer op. Het is handig en voordelig om de werkzaamheden te combineren met dakisolatie. Of met de plaatsing van een lichtkoepel, dakraam of dakkapel. Op schuine daken zijn dakpannen het meest voorkomend. Onze specialisten vervangen beschadigde of poreuze dakpannen en leggen een compleet nieuw pannendak.


Dakdekker in Kerkdriel komt met spoed of op afspraak

Heeft u stormschade? Wij proberen binnen 24 uur na melding ter plaatse te zijn voor schadeherstel. Onze gekwalificeerde dakdekker in Kerkdriel stelt een rapport met foto’s op, dat u bij uw verzekeraar kunt indienen. Vraag een gratis dakinspectie aan om de staat van uw dak te weten te komen. Roep ook onze hulp in voor overige werkzaamheden als zink- en loodwerk, voeg- en metselwerk, boeiboorden bekleden, vogelwering en schoorsteenkappen.

Dakbedekking Van Eerd geeft vakkundig advies en tien jaar garantie op de dakwerkzaamheden. Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op met dé dakdekker in Kerkdriel.