Dakdekker Oss

Zoekt u een veelzijdige en voordelige dakdekker in Oss? Met Dakbedekking Van Eerd heeft u een betrokken partner voor elke dakklus. Onze VCA-gecertificeerde dakdekkers zijn ervaren in dakrenovatie en dakreparatie, evenals in dakvernieuwing en dakonderhoud. Wij zorgen net zo gemakkelijk voor goede dakisolatie als voor een dakkapel, lichtkoepel of dakraam. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een afspraak. Of maak direct gebruik van onze spoedservice bij een daklekkage of stormschade. Wij zorgen binnen 24 uur voor noodzakelijk dakherstel.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Oss

Voorkom dakschade en hoge kosten met een gratis dakinspectie

De wisselende weersomstandigheden hebben een grote invloed op uw dak. Dakpannen kunnen scheuren, afbrokkelen of poreus worden en water doorlaten. Bitumen wordt dunner en kan scheuren bij de naadverbindingen. Schakel de dakdekker in Oss in voor het repareren of leggen van een bitumen dak of pannendak. Wij hebben ruim tien jaar ervaring in dakwerken op platte en hellende daken. Wilt u dakproblemen buiten de deur houden? Of een vakkundige beoordeling van dakschade met verslag en advies op maat? Dakbedekking Van Eerd helpt u met een gratis dakinspectie. U voorkomt hiermee hoge kosten van dakreparatie.


Gecertificeerde dakdekker in Oss levert een totaalpakket

Dakbedekking Van Eerd geeft als dakdekker in Oss tien jaar garantie op de dakwerkzaamheden. Onze gecertificeerde dakdekkers werken met de beste materialen. U bent extra voordelig uit, omdat wij geen voorrijkosten rekenen. Wij verzorgen ook overige werkzaamheden, zoals zinkwerk aan dak- en kilgoten, regenpijpen en dakkappen. Of loodwerk van schoorstenen, gevels, dakkapellen en opbouwen. Onze brede dienstverlening omvat tevens voeg- en metselwerk van schoorstenen en het bekleden van boeiboorden. Voorkom overlast van vogels met vogelwering.

Meer weten over de kwaliteiten en service van dé dakdekker in Oss? Bekijk de foto’s van onze projecten en lees de referenties van onze klanten. Neem nu contact op. Wij helpen u graag.