Dakdekker Rosmalen

Uw dak beschermt u normaliter tegen regen, hagel, sneeuw en koude. Uw dakbedekking kan door slijtage of een storm beschadigd raken. Met daklekkage tot gevolg. Dan heeft u een probleem. Binnendringend water zorgt voor schade aan uw dakconstructie, plafond, muren en wooninterieur. Dakbedekking Van Eerd biedt een oplossing. Wij zorgen als professionele, ervaren dakdekker in Rosmalen voor een snelle en vakkundige reparatie of vervanging van uw dak. U kunt rekenen op onze spoedservice. Of een afspraak maken voor een gratis dakinspectie, periodiek onderhoud of een grote of kleine dakklus.Rosmalen

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Rosmalen

Dakrenovatie of vernieuwing combineren met dakisolatie

Dakbedekking Van Eerd is gespecialiseerd in bitumen dakbedekkingen op platte daken en dakpannen op hellende daken. Bitumen is waterdicht, hecht uitstekend en is eenvoudig te verwerken. U heeft 20 tot 25 jaar plezier van uw nieuwe bitumen dak. Als VCA-gecertificeerde dakdekker in Rosmalen leggen wij ook pannendaken bij particulieren en bedrijven. Kapotte of poreuze dakpannen worden vervangen. Als uw dak open moet, is het slim en voordelig om gelijk voor dakisolatie te kiezen. Of, als u meer licht en ruimte wilt, voor een dakkapel, dakraam of lichtkoepel.


Bekijk de foto’s en lees de referenties van de dakdekker in Rosmalen

Dakbedekking Van Eerd helpt u ook met overige werkzaamheden. Van zink- en loodwerk en voeg- en metselwerk tot boeiboorden bekleden, schoorsteenkappen en vogelwering. Wij geven tien jaar garantie op onze dakwerkzaamheden en hoogwaardige materialen. Wij hanteren scherpe prijzen en rekenen géén voorrijkosten. Bekijk de foto’s van onze projecten, om te zien wat de dakdekker in Rosmalen voor u betekenen kan. Lees de referenties, om te weten wat onze klanten over onze diensten zeggen.

De dakdekker in Rosmalen is uw vakspecialist voor grote of kleine dakklussen. Neem contact op voor uw vragen, advies of afspraakverzoek. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw specifieke dakwerkzaamheden.