Dakdekker Tilburg

Uw dak staat dagelijks bloot aan wisselende weersomstandigheden. Van regen of hagel tot sneeuw of harde wind. Daarnaast zorgen vorst en hitte ervoor dat uw dakbedekking op zijn kwaliteiten wordt getest. Daklekkage kan optreden door achterstallig dakonderhoud, reguliere slijtage of stormschade. Het is zaak om zo snel mogelijk een vakkundige en betrouwbare dakdekker in Tilburg in te schakelen. Dakbedekking Van Eerd dus. Dankzij onze spoedservice worden ernstige gevolgschade en hoge kosten voorkomen. Neem contact op bij acute dakproblemen of vraag meer informatie aan over al onze diensten.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Tilburg

Specialist in reparatie, renovatie, vernieuwing en onderhoud van uw dak

Dakbedekking Van Eerd is al ruim tien jaar actief met dakreparatie, dakrenovatie, dakvernieuwing en dakonderhoud. Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers leggen dagelijks bitumen daken bij particulieren en bedrijven. Bitumen gaat 20 tot 25 jaar mee. Het materiaal wordt uiteindelijk dunner en gaat bij de naadverbindingen scheuren. De dakdekker in Tilburg zorgt weer voor een waterdicht dak. Bij daklekkage wordt de oude dakbedekking verwijderd en het dak vanaf de balklaag weer opgebouwd. Pannendaken hebben door de jaren ook te lijden. Dakpannen kunnen verschuiven, afbreken en poreus worden. Wij voorkomen verzakkingen en lekkage en repareren of vervangen uw pannendak.


Dakdekker in Tilburg voorkomt dakschade met inspectie en onderhoud

Dakschade is te voorkomen. Vraag meteen een gratis dakinspectie aan bij de dakdekker in Tilburg. Dan heeft u een actueel beeld van de staat van uw dak. Wij maken een verslag met foto’s en geven u advies op maat over eventueel noodzakelijke reparaties. Als u wilt, brengen wij vrijblijvend een offerte uit. Naast het leggen van platte en hellende daken, zijn wij expert in dakisolatie en overige werkzaamheden als voeg- en metselwerk en zink- en loodwerk.

Neem contact op met de dakdekker in Tilburg voor uw dakklus. Wij leveren vakwerk, komen onze afspraken na en hanteren een concurrerende prijs.