Dakdekker in Tilburg

Uw dak staat dagelijks bloot aan wisselende weersomstandigheden. Van regen of hagel tot sneeuw of harde wind. Daarnaast zorgen vorst en hitte ervoor dat uw dakbedekking op zijn kwaliteiten wordt getest. Daklekkage kan optreden door achterstallig dakonderhoud, reguliere slijtage of stormschade. Het is zaak om zo snel mogelijk een vakkundige en betrouwbare dakdekker in Tilburg in te schakelen. Dakbedekking Van Eerd dus. Dankzij onze spoedservice worden ernstige gevolgschade en hoge kosten voorkomen. Neem contact op bij acute dakproblemen of vraag meer informatie aan over al onze diensten.

 

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken.

Specialist in reparatie, renovatie, vernieuwing en onderhoud van uw dak

Dakbedekking Van Eerd is al ruim tien jaar actief met dakreparatie, dakrenovatie, dakvernieuwing en dakonderhoud. Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers leggen dagelijks bitumen daken bij particulieren en bedrijven. Bitumen gaat 20 tot 25 jaar mee. Het materiaal wordt uiteindelijk dunner en gaat bij de naadverbindingen scheuren. De dakdekker in Tilburg zorgt met een nieuwe laag bitumen weer voor een waterdicht dak. Bij daklekkage met rotten van het dakschot wordt in de meeste gevallen de oude dakbedekking verwijderd en het dak vanaf de balklaag weer opgebouwd.

 

Leggen van een nieuw pannendak combineren met dakisolatie

Pannendaken hebben door de jaren ook te lijden. Dakpannen kunnen door neerslag en vorst verschuiven, afbreken en poreus worden. De specialisten van Dakbedekking Van Eerd leggen een pannendak in de nieuwbouw. En wij voorkomen verzakkingen en lekkage en repareren of vervangen uw bestaande pannendak. Het is aantrekkelijk om een dakrenovatie met nieuwe dakpannen te combineren met het isoleren van uw dak. Het schenkt u meer wooncomfort en u bespaart hiermee op uw energielasten.

Dakdekker Tilburg

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dakdekker in Tilburg voorkomt dakschade met inspectie en onderhoud

Dakschade is te voorkomen. Vraag meteen een gratis dakinspectie aan bij de dakdekker in Tilburg. Dan heeft u een actueel beeld van de staat van uw dak. Wij maken een verslag met foto’s en geven u advies op maat over eventueel noodzakelijke reparaties. Als u wilt, brengen wij vrijblijvend een offerte uit. Naast het leggen van platte en hellende daken, zijn wij expert in dakisolatie en overige werkzaamheden als voeg- en metselwerk van schoorstenen en zink- en loodwerk van dakgoten, kilgoten, regenpijpen, dakkappen, dakkapellen, gevels en opbouwen.

 

Uw betrouwbare adres voor grote en kleine klussen

Dakbedekking Van Eerd  is uw betrouwbare adres voor grote en kleine klussen aan het dak. Heeft u een lekkend dak of een dakbeschadiging door stormachtige weersomstandigheden? Dan is snelle hulp geboden, om de gevolgen van binnendringend water te beperken. Wij beschikken over een 24-uursservice  om met spoed een reparatie aan uw dak uit te voeren. U voorkomt hiermee hoge kosten en verdere schade aan uw woning, kantoor, winkel of bedrijfspand.

 

Vakkundig advies en 10 jaar garantie op de geleverde diensten

Dakbedekking Van Eerd geeft 10 jaar garantie op de geleverde diensten. U krijgt vooraf altijd vakkundig advies over de te verrichten werkzaamheden. Wij rekenen geen voorrijkosten. Naast onze expertise in dakbedekkingen voor platte en schuine daken, zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen en lichtkoepels, vogelwering en schoorsteenkappen. Wij bekleden boeidelen met hout, trespa, plastisol en keralit. Lees onze referenties en bekijk de foto’s van enkele door ons voltooide projecten.

 

Neem contact op met de dakdekker in Tilburg voor uw dakklus. Wij leveren vakwerk, komen onze afspraken na en hanteren een concurrerende prijs.

Wij bieden dakbedekking in de volgende locaties aan:

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen