Dakdekker Vught

Heeft u last van kapotte of poreuze dakpannen? Of zitten er scheurtjes in uw bitumen dakbedekking? Aarzel niet en roep de hulp in van een vakbekwame en voordelige dakdekker in Vught. Dakbedekking Van Eerd lost uw dakprobleem snel op en voorkomt daklekkage. Lang niet altijd hoeft uw hele dak te worden vernieuwd. Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers verrichten kleine en grote dakreparaties en renovaties. Wij leggen tevens een nieuw bitumen dak of pannendak. Heeft u al lekkage of stormschade? Maak gebruik van onze spoedservice. De oorzaak wordt snel opgespoord, de schade wordt binnen 24 uur hersteld.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Vught

Tien jaar garantie op alle vakkundige dakwerkzaamheden

Het dak is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Uw dakbedekking heeft geen eeuwige levensduur. Bitumen gaat 20 tot 25 jaar mee. De dakdekker in Vught brengt een nieuwe laag bitumen aan. U bent weer verzekerd van een waterdicht dak. Is het dakbeschot verrot door lekkage? Wij verwijderen de oude dakbedekking en bouwen het dak vanaf de balklaag weer op. Ook voor vervanging van pannendaken draaien wij onze hand niet om. U krijgt tien jaar garantie op de dakwerkzaamheden. Dakbedekking Van Eerd kan uw dak gelijk voorzien van dakisolatie.


Gratis dakinspectie door de gecertificeerde dakdekker in Vught

Uw dak is onderhevig aan slijtage en moet wisselende weersomstandigheden trotseren. Maak een afspraak met de dakdekker in Vught voor een gratis dakinspectie. U loopt hierdoor niet tegen onverwachte problemen aan én u voorkomt hoge reparatie- of vervangingskosten. Wij inspecteren uw dak ook bij een dakschade. De rapportage met foto’s kunt u bij uw verzekeraar indienen. Heeft u nog overige werkzaamheden naast het dakwerk? Wij plaatsen dakramen, dakkapellen en lichtkoepels. Wij verrichten zink- en loodwerk, evenals voeg- en metselwerk.

Informeer naar onze diensten en schakel de dakdekker in Vught in. Wij verzorgen een vrijblijvende offerte voor uw specifieke dakklus.