Dakdekker Vught

Heeft u te kampen met daklekkage of een ander dakprobleem? Bijvoorbeeld beschadigde of ontbrekende dakpannen, gescheurde nokvorsten of stormschade door afgebroken takken op uw dak. Een snelle en vakkundige dakreparatie is geboden. Dakbedekking Van Eerd heeft als dakdekker in Waalwijk de kennis, ervaring en materialen om ernstige gevolgschade en hoge kosten te voorkomen. Met onze spoedservice is uw dakprobleem binnen 24 uur opgelost. Wij zijn gespecialiseerd in aanleg en reparatie van hellende en platte daken. Wij zijn uw vakbedrijf voor dakisolatie en overige werkzaamheden, zoals zink- en loodwerk, voeg- en metselwerk en het bekleden van boeiboorden.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Waalwijk

Daklekkage voorkomen met tijdige dakinspectie

U zit niet op een daklekkage te wachten. Het hemelwater trekt in uw dakconstructie, door het plafond en langs de muren. Uw wooninterieur raakt beschadigd. Vraag direct een gratis dakinspectie aan bij de dakdekker in Waalwijk. Wij controleren nauwkeurig de staat van uw dak. Bij noodzakelijke reparaties krijgt u een vakkundig advies en desgewenst een vrijblijvende offerte voor herstelwerkzaamheden. Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers kunnen elke grote of kleine dakklus aan. Van het repareren van een dakgoot en het vervangen van een regenpijp tot het plaatsen van dakramen, lichtkoepels en dakkapellen.      


Dakdekker in Waalwijk als specialist in bitumen daken en pannendaken

Dakbedekking Van Eerd is specialist in het leggen van bitumen daken en pannendaken. Bitumen is duurzaam, waterdicht en eenvoudig te verwerken. U heeft 20 tot 25 jaar plezier van een nieuw bitumen dak. De dakdekker in Waalwijk vervangt beschadigde, ontbrekende of poreuze dakpannen. Wees er op tijd bij, zodat uw dak door verborgen lekkage niet verzakt. Wij verzorgen ook nieuwe panlatten en brengen eventueel een dampdoorlatende folie aan.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Overtuig u bij onze foto’s en referenties van onze kwaliteit. Neem contact op met de dakdekker in Waalwijk voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.