Dakbedekking (Bitumen daken)

Dakbedekking Bitumen Daken

Dakbedekking van Eerd mag zich na vele jaren ervaring met recht specialist in bitumen daken noemen. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bitumen daken hebben een gemiddelde levensduur van 20 tot 25 jaar. De dakbedekking zal dan dunner worden en kan scheurtjes gaan vertonen in de naadverbinding. 

In de meeste gevallen kan het dak voorzien worden van een nieuwe laag bitumen en bent u weer verzekerd van een waterdicht dak.

Indien u hevige lekkage hebt gehad en het dakbeschot is gaan rotten, zal in de meeste gevallen de oude dakbedekking verwijderd moeten worden.

Wij bouwen uw dak dan weer op vanaf de balklaag en kunnen het dak eventueel ook direct voorzien van isolatie of een lichtkoepel. Dakbedekking van Eerd komt vrijblijvend bij u langs om het dak te bekijken en geeft u een advies op maat. 

Is er alleen reparatie of onderhoud nodig aan uw bitumen dak? Vraag het ons gerust, want ook kleinere klussen voeren wij graag én goed voor u uit.

Dakbedekking van Eerd staat garant voor vakwerk en geeft 10 jaar garantie op zijn werkzaamheden!


Wij bieden dakbedekking in de volgende locaties aan: 

Dakbedekking in Ammerzoden, dakbedekking in Geldermalsen,  Dakbedekking in Hedel, Dakbedekking in Kerkdriel, Dakbedekking in Nijmegen, Dakbedekking in Tiel,

Dakbedekking in Den Bosch, Dakbedekking in Breda, Dakbedekking in Eindhoven, Dakbedekking in Oss, Dakbedekking in Rosmalen, Dakbedekking in Tilburg, Dakbedekking in Vught, Dakbedekking in Waalwijk