Dakdekker in Nijmegen

Wilt u een nieuw bitumen dak of pannendak? Heeft u voeg- en loodwerk bij de schoorsteen? Wilt u uw dak isoleren? Of heeft u dringend hulp nodig als gevolg van daklekkage of stormschade? Schakel in alle gevallen Dakbedekking Van Eerd in, dat als VCA-gecertificeerde en ervaren dakdekker in Nijmegen elke dakklus tot een goed einde brengt. Bekijk de foto’s om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en lees de referenties van onze klanten om u een goed beeld te vormen van de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Neem contact op met dé dakdekker in Nijmegen voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende, gratis offerte aan.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze diensten.

Aanleg, reparatie en onderhoud van platte en hellende daken

Dakbedekking Van Eerd is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het leggen, repareren en onderhouden van platte en hellende daken voor particulieren en bedrijven binnen een straal van 75 km rond Den Bosch. Wij zijn uw vakkundige dakdekker in Nijmegen bij slijtage en scheurvorming van uw bitumen dak. Met een nieuwe laag bitumen bent u weer verzekerd van een waterdicht dak. Bij hevige lekkage en rot van dakbeschot verwijderen wij de oude dakbedekking en bouwen uw dak weer vanaf de balklaag op. Naar wens zorgen wij gelijk voor dakisolatie of een lichtkoepel.

Dakpannen kunnen poreus worden of door vorst en neerslag scheuren, met verzakking en lekkage tot gevolg. Wij vervangen de panlatten en pannen van uw pannendak. Eventueel brengen wij een dampdoorlatende folie aan. Dakbedekking Van Eerd legt keramische of betonnen dakpannen op hellende daken in vele soorten, modellen en kleuren. U krijgt een nieuw pannendak dat perfect aansluit op uw wensen en stijl. Een pannendak dat tientallen jaren bestand is tegen wisselende en extreme weersomstandigheden.

Dakdekker in Nijmegen en omgeving

plat dak gelegd door dakbedekking van Eerd

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deskundige dakinspectie door de dakdekker in Nijmegen

Een daklekkage kan worden veroorzaakt door kapotte dakpannen, gescheurd bitumen of lood bij de schoorsteen of dakkapel, een verstopte dakgoot of een gebrekkige kilgoot. Als gekwalificeerde dakdekker in Nijmegen verrichten wij alle reparatie- en vernieuwingswerkzaamheden aan uw dak en toebehoren. Voorkomen is beter dan genezen. Wij bieden een gratis dakinspectie aan, zodat u grote problemen en hoge kosten voor bent. U krijgt deskundig advies op maat.

Stormschade is niet te voorzien en komt nooit gelegen. U kunt gebruikmaken van de spoedservice van Dakbedekking Van Eerd. Binnen 24 uur komt een van onze medewerkers langs om de schade op te nemen. Er wordt een noodreparatie verricht, waarna er duurzame herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. U krijgt een duidelijk verslag met foto’s van de dakschade. Dit kunt u indienen bij uw verzekeraar om de kosten vergoed te krijgen.

Dakbedekking Van Eerd is van alle markten thuis

Dakbedekking Van Eerd is van alle markten thuis, van grote tot kleine klussen. Uw dak wordt volledig afgewerkt, inclusief overige werkzaamheden als zinkwerk aan dakgoten, kilgoten, regenpijpen en dakkapellen en loodwerk van schoorstenen, gevels, dakkapellen en opbouwen. Onze specialisten bekleden boeiboorden met trespa, hout, plastisol of keralit en ze verrichten voeg- en metselwerk aan schoorstenen. Wij brengen schoorsteenkappen en vogelwering aan en wij plaatsen lichtkoepels en dakramen. Wij rekenen geen voorrijksten en u krijgt 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Informeer naar de vele mogelijkheden en neem contact op met de professionele en betaalbare dakdekker in Nijmegen voor uw specifieke dakwerkzaamheden.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bieden dakbedekking ook in de volgende locaties aan:

Offerte aanvragen