Dakdekker in Nijmegen

Wilt u een nieuw bitumen dak of pannendak? Heeft u voeg- en loodwerk bij de schoorsteen? Wilt u uw dak isoleren? Of heeft u dringend hulp nodig als gevolg van daklekkage of stormschade? Schakel in alle gevallen Dakbedekking Van Eerd in, dat als VCA-gecertificeerde en ervaren dakdekker in Nijmegen elke dakklus tot een goed einde brengt. Bekijk de foto’s om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en lees de referenties van onze klanten om u een goed beeld te vormen van de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Neem contact op met dé dakdekker in Nijmegen voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende, gratis offerte aan.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Nijmegen

Aanleg, reparatie en onderhoud van platte en hellende daken

Dakbedekking Van Eerd is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het leggen, repareren en onderhouden van platte en hellende daken voor particulieren en bedrijven binnen een straal van 75 km rond Den Bosch. Wij zijn uw dakdekker in Nijmegen bij slijtage en scheurvorming van uw bitumen dak. Met een nieuwe laag bitumen bent u weer verzekerd van een waterdicht dak. Bij hevige lekkage en rot van dakbeschot, verwijderen wij de oude dakbedekking en bouwen uw dak weer vanaf de balklaag op. Naar wens zorgen wij gelijk voor dakisolatie of een lichtkoepel. Dakpannen kunnen poreus worden of door vorst en neerslag scheuren. Wij vervangen de panlatten en pannen van uw pannendak.


Deskundige dakinspectie door de dakdekker in Nijmegen

Een daklekkage kan worden veroorzaakt door kapotte dakpannen, gescheurd bitumen of lood bij de schoorsteen of dakkapel, een verstopte dakgoot of een gebrekkige kilgoot. Als gekwalificeerde dakdekker in Nijmegen verrichten wij alle reparatie- en vernieuwingswerkzaamheden aan uw dak en toebehoren. Voorkomen is beter dan genezen. Wij bieden een gratis dakinspectie aan, zodat u grote problemen en hoge kosten voor bent. U krijgt deskundig advies op maat. Stormschade is niet te voorzien en komt nooit gelegen. U kunt gebruikmaken van de spoedservice van Dakbedekking Van Eerd, die eerst een noodreparatie verricht en daarna duurzame herstelwerkzaamheden uitvoert.

Dakbedekking Van Eerd is van alle markten thuis

Dakbedekking Van Eerd is van alle markten thuis. Uw dak wordt volledig afgewerkt, inclusief overige werkzaamheden als zinkwerk, plaatsing van regenpijpen, het bekleden van boeiboorden, het aanbrengen van schoorsteenkappen en vogelwering en het plaatsen van lichtkoepels en dakramen. Informeer naar de vele mogelijkheden en neem contact op met de professionele en betaalbare dakdekker in Nijmegen voor uw specifieke dakwerkzaamheden.