Dakdekker Breda

Heeft u daklekkage of een dakbeschadiging door een fikse storm of achterstallig onderhoud? Wilt u een nieuwe dakbedekking voor uw woning of bedrijfspand? Roep de hulp in van Dakbedekking Van Eerd. Wij zijn als dakdekker in Breda uw vakbedrijf voor het leggen, repareren en onderhouden van uw platte of hellende dak. Onze dakdekkers zijn ervaren en VCA-gecertificeerd. Wij werken louter met hoogwaardige materialen. Wij zijn dankzij onze spoedservice binnen 24 uur bij u om de gevolgen van een lekkage of stormschade tot een minimum te beperken.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Breda

Altijd droog en tochtvrij met een bitumen dak of pannendak

De dakdekker in Breda zorgt ervoor dat uw interieur droog blijft en uw exterieur er netjes uitziet. Wij leggen vakkundig en snel een duurzaam bitumen dak, dat onderhoudsvriendelijk is en 20 tot 25 jaar meegaat. Bij rotting van het dakbeschot bouwen wij uw dak vanaf de balklaag weer op. Wilt u meer vliegen in één klap slaan? Combineer de nieuwe dakbedekking met dakisolatie. Dit is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Of win licht en ruimte met een dakkapel, lichtkoepel of dakraam. Dakbedekking Van Eerd is ook uw adres voor pannendaken. Wij vervangen panlatten en dakpannen en brengen eventueel een dampdoorlatende folie aan.


Dakdekker in Breda verricht alle aanverwante dakwerkzaamheden

Een gerepareerd of nieuw dak is één. Een goede afwerking met aanverwante werkzaamheden is twee. Als dakdekker in Breda verzorgen wij zink- en loodwerk, voeg- en metselwerk, boeiboorden bekleden, vogelwering en schoorsteenkappen. Wilt u dat uw dak altijd goed beschermd is tegen regen en kou? Vraag een gratis dakinspectie aan. U weet dan de staat van uw dak. U krijgt deskundig advies over eventueel noodzakelijke reparaties.

Dakbedekking Van Eerd geeft als dakdekker in Breda tien jaar garantie op de dakwerkzaamheden. Neem nu contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.