Dakdekker Geldermalsen

Er zijn vele redenen om de dakdekker in Geldermalsen in te schakelen. Denk aan het leggen van een nieuw pannendak. Of het vervangen van kapotte of poreuze dakpannen. Het aanbrengen van een bitumen dakbedekking als gevolg van scheurvorming. Snelle dakreparatie na een daklekkage. Of het controleren van de (onderhoud)staat van uw dak. In alle gevallen is Dakbedekking Van Eerd uw deskundige partner voor reparatie, renovatie, vervanging en onderhoud van platte en hellende daken. Neem contact op. Wij zorgen voor een droog en tochtvrij dak boven uw hoofd.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Geldermalsen

Met gratis dakinspectie grote problemen en hoge kosten voorkomen

Is uw dak beschadigd door stormschade? Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers komen binnen 24 uur langs om de schade op te nemen. Er wordt een noodreparatie verricht en een afspraak gemaakt voor structurele herstelwerkzaamheden. De schaderapportage en de foto’s kunt u bij uw verzekeraar indienen. Uw bitumen dak heeft een levensduur van 20 tot 25 jaar. Dakpannen kunnen afbreken of poreus worden. Een gratis dakinspectie van de dakdekker in Geldermalsen voorkomt dat u tegen onverwachte problemen en hoge kosten oploopt. U krijgt een verslag met foto’s en een maatadvies.


Dakdekker in Geldermalsen verzorgt dakisolatie en meer licht en ruimte

Wilt u uw energielast drukken met dakisolatie? Meer licht en ruimte in huis door een dakkapel, lichtkoepel of dakraam? Schakel Dakbedekking Van Eerd in. Wij hebben als dakdekker in Geldermalsen ruim tien jaar ervaring in dakwerkzaamheden voor particuliere en bedrijven. Onze gecertificeerde dakspecialisten werken met de beste materialen om de hoge kwaliteit te borgen. Naast al het dakwerk verrichten wij overige werkzaamheden, zoals zink- en loodwerk, boeiboorden bekleden, vogelwering en schoorsteenkappen. U krijgt tien jaar garantie.

Benieuwd wat de dakdekker in Geldermalsen voor u kan betekenen? Bekijk onze referenties en neem contact op voor meer informatie, advies of een afspraak. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.