Dakdekker Hedel

Heeft u dakschade met daklekkage? Dan is actie geboden. Binnendringend water kan blijvende schade in uw woning veroorzaken. Dakbedekking Van Eerd is specialist in het opsporen en verhelpen van lekkages. U kunt ook gebruikmaken van onze spoedservice bij stormschade. Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers zijn binnen 24 uur bij u voor een noodreparatie. Als ervaren dakdekker in Hedel verrichten wij allerhande werkzaamheden aan platte en hellende daken. U krijgt tien jaar garantie. Vorm u een goed beeld van ons vakmanschap. Bekijk de foto’s en lees de referenties van onze particuliere en zakelijke klanten.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Hedel

Reparatie, renovatie, vervanging en onderhoud platte en hellende daken

Dakbedekking Van Eerd is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het repareren, renoveren, leggen en onderhouden van bitumen daken en pannendaken. Bij rottend dakbeschot bouwen wij uw dak weer vanaf de balklaag op. Dakpannen kunnen door vorst, hagel en regen beschadigd raken. Door aangroei van mos, algen en vuil poreus worden. De dakdekker in Hedel vervangt dakpannen en nokvorsten en legt nieuwe pannendaken. U kunt gelijktijdig dakisolatie laten aanbrengen of een dakkapel, dakraam of lichtkoepel laten plaatsen. U verlaagt hiermee uw energielast én u wint aan licht en ruimte.


Gratis dakinspectie door de VCA-gecertifieerde dakdekker in Hedel

Voorkomen van dakproblemen is beter dan genezen. Laat de dakdekker in Hedel een gratis dakinspectie uitvoeren. U krijgt zo inzicht in de staat van uw dak. U voorkomt daklekkage en hoge kosten. Onze ervaren dakdekkers controleren alle aandachtspunten en brengen een vakkundig maatadvies uit. Dakbedekking Van Eerd is ook uw adres voor overige werkzaamheden. Van zink- en loodwerk en voeg- en metselwerk tot boeiboorden bekleden, vogelwering en schoorsteenkappen.

De dakdekker in Hedel komt met spoed of op afspraak langs voor uw specifieke dakklus. Wij rekenen geen voorrijkosten. Neem contact op met uw vragen of verzoeken. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.