Dakdekker in Tiel

Moet uw dak worden gerepareerd, of wilt u een compleet nieuw dak? Dakbedekking Van Eerd is al ruim tien jaar gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op platte en hellende daken. Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers zijn actief in nieuwbouw, renovatie en bestaande bouw. In noodgevallen kunt u gebruikmaken van onze spoedservice. Wij zijn bij daklekkage of stormschade binnen 24 uur bij u voor de noodzakelijke herstelwerkzaamheden. Wij rekenen als dakdekker in Tiel géén voorrijkosten. Wij geven tien jaar garantie op onze dakwerkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Diensten bekijken

Dakdekker Tiel

Expert in bitumen dakbedekkingen en pannendaken

Als ervaren dakdekker in Tiel leggen wij dagelijks een bitumen dakbedekking of pannendak. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Dakpannen beschermen uw woning of bedrijfspand onder alle weersomstandigheden. Wij vervangen beschadigde of poreuze dakpannen en nokvorsten. Wij verrichten dakonderhoud en kleine of grote reparaties of vervangingen. Een bitumen dakbedekking is zeer geschikt voor platte daken. Het materiaal is onderhoudsarm, recyclebaar en gaat 20 tot 25 jaar mee. U kunt de dakklus slim combineren met dakisolatie en een dakkapel, lichtkoepel of dakraam.


Voorkom problemen met een gratis dakinspectie door de dakdekker in Tiel

Uw dak krijgt heel wat te verduren door de wisselende weersomstandigheden. U wilt dat uw dak altijd wind- en waterdicht is. Met een gratis dakinspectie door de dakdekker in Tiel blijft u dakproblemen voor en voorkomt u dure reparatiekosten. U krijgt inzicht in de staat van uw dak en een maatadvies over eventueel noodzakelijke reparaties. Onze dakdekkers helpen u ook vakkundig met aanverwante werkzaamheden. Denk aan lood- en zinkwerk, boeiboorden bekleden, voeg- en metselwerk, vogelwering en schoorsteenkappen.

Dakbedekking Van Eerd komt graag vrijblijvend bij u langs om het dakwerk te bekijken en te bespreken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem meteen contact op met dé dakdekker in Tiel.